Actueel

Overzicht

Eugène Roovers accountmanager binnendienst NXTcom Artikel

08-11-2018

Eugène Roovers is per 1 november 2018 toegetreden als accountmanager binnendienst binnen NXTcom, de internet- & telecom serviceprovider voor de Benelux. 

 

Het afgelopen jaar ben ik werkzaam geweest bij Travion IT Distribution, hier was ik als accountmanager verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van diverse accounts, welke varieerden van eenmanszaken en grote IT-resellers tot aan de grotere E-sellers binnen de Benelux. Door mijn reeds opgedane kennis van IT hardware kon ik in deze rol mijn klanten adviseren over de producten en diensten. 

 

Ik merkte echter dat ik meer uitdaging zocht in mijn werkzaamheden en ben een nieuwe uitdaging aangegaan bij NXTcom. Samen met Internationaal Partnermanager, Eric de Jongh, gaan we bouwen aan de uitbreiding van het partnerkanaal van NXTcom en de uitrol van de unieke Cloud telefonieoplossing: NXTvoice 

NXTvoice is het meest gebruiksvriendelijke telefoonsysteem ooit. Het biedt veel functionaliteiten dan elke andere telefonieoplossing . NXTvoice is de perfecte oplossing die aansluit bij de behoefte van elk bedrijf. 

 

Zoek je iemand die kennis van zaken heeft, een tikje direct maar altijd op zoek naar het juiste advies en die tevens NEE durft te zeggen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!  

 

Ben je net zoals ik enthousiast geworden en wil je met mij kennismaken? Neem dan contact met mij op. 

 

Heeft u vragen over onze ICT-oplossingen?

Onze specialisten staan u graag te woord.

Bel 088 229 04 99

of ga naar onze contactpagina

Volg ons op