TOTAAL LEVERANCIER VOOR AL UW ICT DIENSTEN

Speciaal ontwikkeld voor Retail & Horeca

 

Binnen het brede portfolio van XRC® services van ICT - diensten hebben wij jaren geleden al bewust gekozen voor een specialisatie richting horeca & retailers. Deze keuze heeft geleid tot een groot aantal horeca/retailklanten die wij ondersteunen met specifiek op de horeca/retail toegesneden ICT-diensten: StoreConnect.

Volledig advies, configuratie, installatie en monitoren van al uw ICT diensten. XRC® services levert totale ontzorging, zodat u zich kunt concentreren op uw eigen business en optimale service kunt leveren aan uw eigen klanten.

XRC® services heeft jarenlange ervaring in  de totale ICT-dienstverlening binnen de Retail & Horeca branche.

StoreConnect

ICT diensten afgestemd op de wensen en behoefte van winkeliers en horeca ondernemingen; dat is wat u kunt verwachten van het unieke StoreConnect pakket.

Bekijk hieronder wat XRC® services voor u kan betekenen. 

 

Vraag het onze specialisten

Onze diensten voor Retail & Horeca

Onze unieke 24/7 dienstverlening hebben we samengebracht in één totaalpakket: StoreConnect. Eén leverancier voor al uw ICT-services. Eén contact en één contract waarmee u eenvoudig tijd en geld bespaart. De onderdelen zijn los af te nemen, maar het totaalpakket is perfect op elkaar afgestemd om ervoor te zorgen dat u geen omkijken meer heeft naar uw ICT-diensten en u kunt doen waar u goed in bent.

branche specialist Retail & Horeca

Deze bedrijven maken al gebruik van onze ICT-oplossingen
Heeft u vragen over onze ICT-oplossingen?

Onze specialisten staan u graag te woord. Bel 088 229 04 99

Bel 088 229 04 99

of ga naar onze contactpagina

Volg ons op