SUPERSNEL, VEILIG EN VERTROUWD ONLINE

Het snelste internet voor iedere branche

Razendsnel Tot maar liefst 1.000/ 1.000 Mbps
Betrouwbaar Altijd betrouwbaar, altijd online
Uitbreidbaar Geschikt voor PIN en alarm over IP

Supersnel, veilig en vertrouwd online. Van internetverbindingen tot complete bedrijfsnetwerken, het is allemaal mogelijk met Internet van XRC® services.

Neem contact met ons op

Met Internet van XRC® services bent u verzekerd van snel en veilig internet. Van internetverbindingen tot volledige bedrijfsnetwerken; wij nemen alle zorgen uit handen.

Via het eigen netwerk wordt een zakelijke internetverbindingen opgebouwd, het zijn efficiënte netwerkoplossingen voor iedere branche.

Alle internetverbindingen van XRC® services zijn gecertificeerd en beveiligd aan de hand van de nieuwe technieken en de laatste eisen. Zo bent u altijd verzekerd van veilig internet.

Meer weten over ons Internet?

Onze specialisten staan u graag te woord.

Neem contact met ons op

DSL internet DSL

DSL van XRC® services zijn effectieve netwerkoplossingen voor ondernemingen met één of meerdere locaties. De gecertificeerde, beveiligd en altijd 24/7 beheerde DSL-verbindingen zijn specifiek ingericht voor elke branche en zijn uitermate geschikt voor alle diensten van XRC® services. 

Neem contact met ons op

Glasvezel internet glasvezel

Via de glasvezelverbindingen van XRC® services kunt u veilig en vertrouwd data downloaden en verzenden met snelheden tot 1 gigabyte per seconde (Gbps). Dit is vele malen sneller dan via DSL, kabel of een draadloos netwerk. Glasvezel is ideaal als meerdere medewerkers tegelijk online zijn of als er grotere bestanden verzonden worden. 

Neem contact met ons op

3G/ 4G/ LTE internet mobiel 3g 4g LTE

Mobiel internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en we stellen steeds hogere eisen aan het internet. Mobiel internet moet vooral snel, betrouwbaar en overal beschikbaar zijn. Onze smartphones hebben steeds meer functionaliteiten en vragen daardoor om meer internet snelheid. Met de mobiele internet mogelijkheden van XRC® services bent u altijd verzekerd van het beste netwerk, met de beste dekking.

Neem contact met ons op

MPLS/ IPsec VPN internet MPLS IPsec VPN

Met Internet van XRC® services heeft u de mogelijkheid om een eigen Virtueel Privé Netwerk (VPN) op te zetten. Deze dienst maakt gebruik van een reeds bestaand netwerk - doorgaans het internet - om informatiedeling tussen gescheiden netwerken mogelijk te maken alsof er een dedicated netwerk is. XRC® services zorgt voor een volledig beveiligd VPN zodat de integriteit, automatisatie en authenticiteit van de data over dit onderliggende netwerk gewaarborgd blijft. 

Neem contact met ons op

Managed Router internet managed router

Een managed router wordt geleverd en geïnstalleerd door een monteur van XRC® services. Bij een defect wordt de router op locatie vervangen. Software updates worden op afstand geïnstalleerd, zodat uw router altijd voorzien is van de nieuwste software.

Neem contact met ons op

Core Router internet core router

Voor ondernemers met meerdere locaties biedt XRC® services de mogelijkheid om een eigen Core Router te installeren. Met een Core Router van XRC® services bent u verzekert van een operatingsysteem, dat de schaalbaarheid en flexibiliteit biedt die nodig zijn om in te spelen op de snel toenemende vraag naar bandbreedte. 

Neem contact met ons op
Deze bedrijven maken al gebruik van onze diensten
Heeft u vragen over onze ICT-oplossingen?

Onze specialisten staan u graag te woord. Bel 088 229 04 99

Bel 088 229 04 99

of ga naar onze contactpagina

Volg ons op