GEEF UW BEDRIJF EEN PERSOONLIJK TINTJE

Ontdek de mogelijkheden van Multimedia

Persoonlijk Personaliseer uw bedrijf.
Kosten besparen Geen onverwachte kosten voor rechten.
Modern De nieuwe manier van informeren.

Multimedia van XRC® services biedt u narrowcasting, muziek en geurmarketing. Met deze functionaliteiten personaliseert u uw organisatie op een professionele wijze.

De Multimedia oplossing van XRC® services is het ideale middel om uw bedrijf te voorzien van een persoonlijke touch.

Informeer uw klanten op een persoonlijke manier door uw bedrijf te voorzien van een eigen in te delen narrowcasting. Werk met geuren en creëer de ideale sfeer in elke ruimte.

 

Meer weten over Multimedia?

Onze specialisten staan u graag te woord.

Neem nu contact op

TV MultiMedia TV

Via een mediaspeler worden multimediabestanden afgespeeld. Door middel van streaming van diverse kanalen, kunt u zelf bepalen welke zenders u wilt bekijken.

Neem contact met ons op

Narrowcasting MultiMedia Narrowcasting

Verzorg zelf de programmering en beheer uw narrowcastingprogramma(’s). De verschillende componenten worden verweven tot vloeiende en dagelijks wisselende programma’s. Deze vinden via onze servers automatisch hun weg naar de mediaspelers op locatie of worden desgewenst klaargezet om te downloaden.

Neem contact met ons op

Music MultiMedia Music

Muziek is de eenvoudigste en meest efficiënte manier om de beleving binnen uw organisatie te vergroten. U kunt eenvoudig het gewenste pakket samenstellen en zo het juiste genre muziek selecteren, zodat er op iedere gewenste dag, maand of tijdstip muziek wordt afgespeeld die bijdraagt aan de sfeer binnen uw organisatie.

Neem contact met ons op

Senses MultiMedia senses

Geurmarketing zorgt voor die speciale beleving binnen uw organisatie. Onze geuroplossingen zijn gebaseerd op natuurlijke oliën en geven uw winkel of bedrijf dat speciale stukje uitstraling mee. Steeds meer bedrijven proberen hun “experience” te volmaken door hun marketingstrategie te verrijken met geurbeleving.

Neem contact met ons op
Deze bedrijven maken al gebruik van onze diensten
Heeft u vragen over onze ICT-oplossingen?

Onze specialisten staan u graag te woord. Bel 088 229 04 99

Bel 088 229 04 99

of ga naar onze contactpagina

Volg ons op