DE TOTAAL OPLOSSING VOOR AL UW BEVEILIGING

Ontdek de mogelijkheden van Security

Veilig Alle beveiliging onder één dak.
Meldkamer Direct verbinding met de meldkamer.
Betaalbaar Alles op één factuur.

Van alarmsystemen tot toegangscontrole. Beveilig uw onderneming met onze Security diensten en u komt nooit meer voor een onaangename verrassing te staan.

Security van XRC® services omvat de beveiligingsdiensten zoals camerabewaking over IP, beveiliging over IP en alarm over IP.

Met security van XRC® services heeft u de beschikking over een communicatiecentrum van waaruit bij een alarm maatregelen worden getroffen. Dankzij geborgde procedures grijpen de centralisten bij onraad of calamiteiten adequaat in. Tevens verzorgt de alarmcentrale ook onderdelen zoals Tracking & Tracing, camerabewaking en ICT bewaking.

 

Meer weten over onze Security diensten?

Onze specialisten staan u graag te woord.

Neem nu contact op

Meldkamer security meldkamer

Met security van XRC® services heeft u de beschikking over een communicatiecentrum van waaruit bij een alarm maatregelen worden getroffen. Dankzij geborgde procedures grijpen de centralisten bij onraad of calamiteiten adequaat in. Tevens verzorgt de alarmcentrale ook onderdelen zoals Tracking & Tracing, camerabewaking, teleservicediensten en ICT bewaking.

Neem contact met ons op

Security System security system

Een goed beveiligingssysteem is voor veel bedrijven en particulieren cruciaal. Met een beveiligingssysteem beschermt u immers uw materiële en digitale eigendommen en voorkomt u dat u in geval van nood met lege handen komt te staan. XRC® services verzorgt de totaal installatie, zodat u direct kunt profiteren van een goed beveiligingssysteem.

Neem contact met ons op

Cams security cams

XRC® services verzorgt volledige camerabewaking. Dit kan zowel op basis van een lokaal systeem, waarbij de beelden lokaal worden opgeslagen of via een directe signalering. Hierdoor kunnen beveiligingsmedewerkers efficiënter worden ingezet en alarmdiensten direct gealarmeerd worden.

Neem contact met ons op

Kassa Cams security kassa cams

Security van XRC® services biedt u de mogelijkheid om door middel van camerabewaking te zien wat er gebeurd als u er niet bent. Door middel van speciale zoom camera’s kunt u exact zien wat er op elke afdeling gebeurd. De Kassa Cams worden veel ingezet voor kassa registratie, maar ook voor kluis registratie of in/uitgang zicht.

Neem contact met ons op

Fire security security fire

Veiligheid kun je verhogen door technische maatregelen te treffen, zoals goedwerkende branddetectie en -alarmapparatuur, kleine blusapparaten of zelfs sprinklers. Maar ook door veiligheid te organiseren. Denk aan het veiligstellen van vluchtroutes, het niet opstapelen van brandbare spullen aan de gevel of in vluchtroutes en het dichthouden van branddeuren.

Neem contact met ons op

Toegangscontrole security toegang controle

Toegangscontrole reguleert wie, waar en wanneer naar binnen mag. Zo wordt voorkomen dat vertrouwelijke informatie of waardevolle goederen door onbevoegden benaderd kunnen worden. Moderne toegangscontrole herkent een persoon die in het bezit is van een geldige informatiedrager en/of een biometrisch kenmerk (iris, vingerafdruk) en bepaalt vervolgens of deze is geautoriseerd voor de betreffende locatie.

Neem contact met ons op
Deze bedrijven maken al gebruik van onze diensten
Heeft u vragen over onze ICT-oplossingen?

Onze specialisten staan u graag te woord. Bel 088 229 04 99

Bel 088 229 04 99

of ga naar onze contactpagina

Volg ons op