TELECOM, ZOALS HET HOORT

Ontdek de mogelijkheden van Telecom van XRC® services

Gebruiksvriendelijk Volledig naar behoefte te gebruiken
Eenvoudig Via eenvoudige portal
Voordelig Geen onnodige kosten

Maak kennis met de meest gebruiksvriendelijke telefooncentrale ooit, volledig in de cloud. Belgroepen maken, wachttijden instellen of doorschakelingen opzetten; met telefonie van XRC® services regelt u het met slechts een paar klikken.

Ongekend gebruikersgemak met de Telecom oplossingen van XRC® services.

Stel zelf uw belgroepen samen, beheer de wachttijden en creëer uw eigen doorschakelingen. Via het eenvoudige online portaal kunt u altijd en overal de instellingen wijzigen. Onze Telecom oplossing is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en bovendien voordelig. 

Telefoongesprekken worden volledig versleuteld en verlopen via een eigen beveiligd netwerk.

Meer weten over onze Telecom?

Onze specialisten staan u graag te woord.

Neem nu contact op

SIP licentie telecom SIP licentie

Met telecom van XRC® services biedt volledige Session Initiation Protocol (SIP) die gebruikt worden om VoIP / spraakverbindingen tot stand te brengen. Inkomende en uitgaande gesprekken verlopen via het netwerk van XRC® services. Met de SIP licenties van XRC® services bent u verzekerd van de beste gesprekskwaliteit.

Neem contact met ons op

SIP trunk telecom SIP

Met telefoonlijnen die over dataverbindingen lopen, kan er een ongelimiteerd aantal gesprekken tegelijktijdig gevoerd worden. De SIP-trunk kan aangesloten worden op tal van apparaten, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

Neem contact met ons op

VaMo mobile telecom VaMo mobiel

Met telecom van XRC® services heeft u de mogelijkheid om vaste en mobiele telefonie bij elkaar onder te brengen. Zo heeft u één identiteit zowel mobiel als via uw vaste telefonie. En het biedt u maximale controle over uw bereikbaarheid.

Neem contact met ons op

Unified Communications telecom Unified Communications

Met Unified Communications (UC) van XRC® services heeft u een complete integratie van allerlei vormen van communicatie. UC integreert agenda-functionaliteit, e-mail, webvergaderen en instant messaging met verschillende communicatiemiddelen, zoals (mobiele) telefonie en tablets.

Neem contact met ons

Reception telecom receptie

Professionaliseer uw receptie met de functionaliteiten van Telecom van XRC® services. Richt uw telefonisch receptie volledig in naar eigen wens en pas deze aan zo vaak u wilt.

Neem contact met ons op

Call center telecom call center

XRC® services biedt u de mogelijkheid om uw call center volledig in te richten naar uw eigen wensen. Met state of the art functionaliteit binnen het VoIP platform beschikt u over het beste netwerk voor de scherpste prijs. 

Neem contact met ons op
Deze bedrijven maken al gebruik van onze diensten
Heeft u vragen over onze ICT-oplossingen?

Onze specialisten staan u graag te woord. Bel 088 229 04 99

Bel 088 229 04 99

of ga naar onze contactpagina

Volg ons op