MEER DAN ALLEEN DRAADLOOS INTERNET

Ontdek de mogelijkheden van WiFi

Draadloos Internet zonder beperkingen.
Inzetbaar Zakelijk en commercieel.
Meetbaar Rapportages en statistieken.

Maak kennis met WiFi van XRC® services; de oplossing die naast het aanbieden van draadloos internet ook commerciëel kan worden ingezet om meer informatie van en naar bezoekers te sturen.

De WiFi oplossing van XRC® services kent geen grenzen.

Beheer de inlogmogelijkheden en laat bezoekers uw eigen intranetpagina bezoeken. Aan de hand van de connectie met uw internet, is het mogelijk om aantallen bij te houden, de wandelroute van bezoekers in uw pand samen te stellen en zelfs de tijd dat een bezoeker aanwezig was te achterhalen. Zo bent u altijd op de hoogte van de wensen van uw klanten en kunt u hier direct op inspelen.

 

Meer weten over WiFi?

Onze specialisten staan u graag te woord.

Neem nu contact op

Login WiFi

Iedere gebruiker hoeft maar één keer zijn/haar profiel aan te maken om gebruik te kunnen maken van uw hotspot. Om het uw gebruikers makkelijk te maken kunnen zij inloggen met hun e-mail, Facebook account, klantenkaart of via de mobiele app.

Neem contact met ons op

Counting WiFi counting

Met WiFi van XRC® services kunt u exact bijhouden hoeveel gebruikers zich op uw hotspot bevinden. Met overzichtelijke rapportages, kunt u de bezetting van uw personeel afstemmen op het klantbezoek.

Neem contact met ons op

Routing WiFi routing

Naast het bijhouden van het aantal bezoekers, kunt u met de WiFi diensten van XRC® services ook herleiden waar de bezoeker zich bevindt in uw organsatie. Eenvoudig de route terug zien, waarmee u uw ondernemening beter kunt inrichten.

Neem contact met ons op

Time Spot WiFi time

Behalve de mogelijkheid om de gebruikers van uw hotspot te tellen en de route te bepalen, biedt XRC® services u de optie om door middel van Time Spot de tijden bij te houden.

Neem contact met ons op

Taal WiFi taal

U kunt de landingspagina van uw onderneming eenvoudig afstemmen op de taal waarop de gebruikers zijn smartphone en/ of tablet heeft afgestemd. Zo benadert u de bezoeker op een persoonlijke manier.

Neem contact met ons op

Recurring WiFi recurring terugkeren

Klanten die reeds eerder ingelogd zijn op uw hotspot, zullen automatisch opnieuw inloggen bij een volgend bezoek. Aan de hand van een duidelijk overzicht, kunt u terug zien welke klanten terugkeren en in welke frequentie.

Neem contact met ons op
Deze bedrijven maken al gebruik van onze diensten
Heeft u vragen over onze ICT-oplossingen?

Onze specialisten staan u graag te woord. Bel 088 229 04 99

Bel 088 229 04 99

of ga naar onze contactpagina

Volg ons op