HET VERHAAL ACHTER XRC services en Levelfour Networks

XRC services en de samenwerking met Levelfour Networks

 

Met de overname van XRC services is Levelfour Networks een "total solution " aanbieder en is daarmee alle aspecten van  de hele waarde keten te service inclusief haar partners. Via haar dochteronderneming Crossnetworks worden zowel de eigen alsook andere netwerken belicht . Crossnetworks heeft daarbij de operator rol.Daarnaast verbind Crossnetworks de diverse dienstverleners op de diverse netwerken. 

Met de komst van XRC services in de Levelfour groep van bedrijven is Levelfour Networks beter in staat om een goede service te bieden aan haar totaal klanten. De overname van XRC services is een strategische keuze geweest. De professionele organisatie XRC services beschikt over  een eigen ICT development team waardoor eenvoudig custom build oplossingen kunnen worden gerealiseerd en ingespeeld kan worden op de sterk innoverende trends in de ICT breedbandmarkt. Tevens beschikt XRC over een professionele helpdesk en customor care afdeling en een salesorganisatie die in staat is lokale partners te ondersteunen met vraagbundelingstrajecten, met andere woorden XRC services is het Sales House voor de Levelfour Groep.
Levelfour, Crossnetworks en Parked zullen haar activiteiten en organisaties integreren en vanuit het kantoor van XRC services in Nistelrode haar activiteiten verder uitbouwen. Doelstelling is eerst de Benelux te veroveren, om daarna langzaam door te groeien binnen de Europese grenzen. De verwachting is dan ook dat meer overnames zullen volgen. Wij streven ernaar om rond deze tijd volgend jaar ons werknemersaantal op het mooie ronde getal van 50 te hebben, maar sluiten snellere groei niet uit gezien de mogelijkheden in de markt.

 

 

Heeft u vragen over onze ICT-oplossingen?

Onze specialisten staan u graag te woord. Bel 088 229 04 99

Bel 088 229 04 99

of ga naar onze contactpagina

Volg ons op