HET VERHAAL ACHTER XRC

Vacatures

Momenteel zijn er diverse vacatures op ons hoofdkantoor in Nistelrode. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan snel onze vacatures. 

Bekijk de vacatures
 • Finance Officer (medior/senior)
 • Support Specialist (medior)
 • Field Engineer (medior)
 • Projectmanager (senior)
 • Partnermanager (medior)
 • Accountmanager Binnendienst (medior)
 • Marketing Assistant
 • ICT Specialist (medior)

XRC services group

De XRC® services Group is een Europese ICT organisatie, die met haar hoofdzetel vanuit het Brabantse Nistelrode, sinds 2007 in Nederland opereert in de Benelux en Duitsland.
De XRC® services Group voert wereldwijd projecten uit voor kleine-, middelgrote- en grote organisaties met behoefte aan ICT vraagstukken. De XRC® services Group bestaat uit een aantal complementaire dochterondernemingen die gezamenlijk de behoefte aan ICT services vervullen. 

XRC® services: direct sales & services aan Retail & Horeca.

NXTcom®: sales & services aan Partners via het Wholesale & Reseller kanaal. 

WestComm®Exclusive ICT Master Distribution aan Partners.

XRC® concepts: web- en software ontwikkeling. 

XRC® online: marketing en webshop.

Het unieke portfolio van de XRC® services is ondergebracht in branchegerichte dienstenpakketten.

Onze producten en diensten

Onze historie

De XRC® services Group is in juni 2007 opgericht door de huidige eigenaar. Na een lange historie in de telecombranche op zowel het vlak van vaste telefonie bij o.a. Philips en mobiele telefonie bij Libertel, het latere Vodafone. Tijdens het werkzame leven in dienst bij deze bedrijven is gedacht dat het wellicht ook anders zou kunnen en dat klanten behoefte hadden aan totaal oplossingen. Het “shoppen” en het jaarlijks veranderen van abonnementen behoorde volgens hen niet tot het werkelijke ontzorgen. Dit is het startsein geweest om XRC® op te richten, dat begon als Xaris, dat in het Grieks helpende hand en ontzorgen betekent, de letter R stond voor de branche Retail en de C voor connect. Zowel de connectie met het internet als wel de belangrijke connectie met de klant staan daarin centraal.

Ondertussen is het bedrijf gegroeid door autonome groei en overnames naar een Europese organisatie die met al haar nuchterheid nog steeds opereert vanuit haar hoofdkantoor in het Brabantse Nistelrode.

“Wij zijn met onze beide benen op de grond blijven staan en dat zien onze klanten ook. Dat geeft ons dat extra beetje waardering waardoor wij het al jaren zo succesvol kunnen doen”, aldus de huidige directeur. “Onze manier van denken, doen en onze medewerkers zijn door de combinatie van inzet, enthousiasme en passie, de sleutel  van het succes. Nu we volledig ingericht zijn op partners, resellers en wholesalers, die onze producten en diensten vol trots verkopen aan hun eindklanten, hebben wij wel het idee, dat we sinds onze start in 2007 een welkome bijdrage hebben geleverd aan het huidige ICT landschap”.

Neem contact met ons op
 • Internet
 • Telecom
 • Cloud
 • Security
 • WiFi
 • Media
 • Payments
 • ICT services

Onze missie & visie

Onze missie is het “ontzorgen” van organisaties en vooral de gebruikers. Niet alleen door de steeds complexere informatie begrijpelijk, helder en overzichtelijk te maken, maar vooral door het menselijke aspect erin te brengen. Begrijpelijke- en doeltreffende oplossingen realiseren met een optimaal resultaat. Hierbij zijn de juiste manier van begeleiding en het regie houden op de manier van werken de belangrijkste aspecten binnen onze missie en rol als ICT partner.

Onze visie is dat ICT de afgelopen jaren sneller ontwikkeld dan ooit tevoren en dat we dus met een veranderende manier van begrijpen en accepteren te maken hebben. Overal en altijd online zijn is het nieuwe credo. Gemak en in niet mindere mate veiligheid, zijn daarin de nieuwe leidraden geworden binnen de ICT. Dat alles rekening houdende waar het uiteindelijk echt om gaat, De Mens. Het menselijke aspect staat bij ons bovenaan. We bewegen van het gebruik van ‘internet’ naar iedereen en alles online: ‘internet of things’.  Dat vergt veel van ons als ICT service provider, maar zeker ook nog meer van onze resellers en wholesale partners.

De XRC® services group zorgt daarom dat haar missie en visie naadloos op elkaar blijven aansluiten en we dus constant in beweging zijn om onze gebruikers te voorzien van de juiste informatie via communicatie en het menselijke contact.

Neem contact met ons op

  

Heeft u vragen over onze ICT-oplossingen?

Onze specialisten staan u graag te woord. Bel 088 229 04 99

Bel 088 229 04 99

of ga naar onze contactpagina

Volg ons op