HET VERHAAL ACHTER XRC

XRC services group

De XRC services group is een verzameling van bedrijven die complementair zijn in het bedienen van partners en eindklanten op ICT gebied.

 

XRC services: direct sales & services aan Retail & Horeca.

NXTcom: sales & services aan Partners via het Wholesale & Reseller kanaal. 

WestComm: Exclusive ICT Master Distribution aan Partners.

XRC concepts: software & werkplek automatisering.

XRC online: online shops van XRC. 

Het unieke portfolio van de XRC® services is ondergebracht in branchegerichte dienstenpakketten.

Onze producten en diensten

Onze historie

Het waren de huidige eigenaren van XRC® services, Dave Spijker en René Nuiver die in de lente van 2007 besloten om de reeds gestarte malaise in de economie te doorbreken door een full service ICT bedrijf te beginnen. De doelstelling was om het anders te doen dan andere leveranciers en ook daadwerkelijk klanten te gaan ontzorgen. Onder de naam StoreConnect werd het eerste portfolio gestart; internet, telefonie, beveiliging, narrowcasting en kassaomgeving voor retailers.

Langzaam maar zeker begon het gebleken unieke StoreConnect portfolio zijn vruchten af te werpen en werden de eerste winkels klant bij XRC®. De winkels werden winkelketens en XRC®werd al gauw een gevestigde naam in de Retailbranche op ICT gebied.

Inmiddels is het concept verder gegroeid en is XRC® gespecialiseerd in het ontzorgen van de gehele zakelijke markt op gebied van ICT. 

Neem contact met ons op
  • Internet
  • Telecom
  • Cloud
  • Security
  • WiFi
  • Media
  • Payments
  • ICT services

Onze werkwijze

XRC® services voorziet in het leveren van advies, hardware, software en (installatie)diensten op IT & Communicatie gebied voor Retail & Horeca. Of het nu gaat om de noodzakelijke dataverbindingen voor telefonie omgevingen, beveiligingssystemen, multimediadiensten, kassacommunicatie, PIN automaten, netwerkbekabeling, ICT beheer of servicediensten. 

Neem contact met ons op
Heeft u vragen over onze ICT-oplossingen?

Onze specialisten staan u graag te woord. Bel 088 229 04 99

Bel 088 229 04 99

of ga naar onze contactpagina

Volg ons op