XRC services

Wat wij doen

XRC® services is als directe sales organisatie actief in het adviseren, verkopen, begeleiden, installeren en servicen van uitsluitend retailers.

Als ICT-totaalleverancier in alle branches ondersteunen wij al jarenlang onze klanten met een branche gerichte aanpak. Duizenden ketens in de Benelux en Duitsland maken momenteel gebruik van de diensten van XRC® services.

Het unieke portfolio omvat branchegerichte services zoals: hosting, internetverbindingen, IP-telefonie, Cloud werkplekken, beveiliging, camerabewaking, WiFi, narrowcasting, muziek, payments solutions en de ICT-services daaromtrent. Onze unieke 24/7 dienstverlening hebben we samengebracht in één totaalpakket: Eén leverancier voor al uw ICT-services. Eén contact, één contract, waarmee u eenvoudig tijd en geld bespaart. De onderdelen zijn los af te nemen, maar het totaalpakket is perfect op elkaar afgestemd om ervoor te zorgen dat u geen omkijken meer heeft naar uw ICT-diensten en u kunt doen waar u goed in bent.

Neem contact met ons op

XRC services

De XRC® services group is een verzameling van bedrijven die complementair zijn in het bedienen van partners en eindklanten op ICT gebied. 
Een van de onderdelen van de XRC® services group is XRC® services.

Heeft u vragen over onze ICT-oplossingen?

Onze specialisten staan u graag te woord. Bel 088 229 04 99

Bel 088 229 04 99

of ga naar onze contactpagina

Volg ons op